Anmeldelser

"Vi kunne ikke ønske os nogen bedre tekstforfatter og samarbejdspartne"

Andre vil måske kalde det referencer, men nu arbejder jeg jo bl.a. med film og teater, så: Hvad siger anmelderne – mine kunder?

{

Vigga Bro, skuespiller og historiefortæller

”Kære Steen, du arbejder jo som en historiefortæller: “du tager det på øret og giver det videre du har bevaret.” Det er mægtig godt. Jeg har ikke noget der skal ændres. ”

{

Vibeke Visby Berthelsen, Webredaktør, A/S Storebælt

“Din Sort Sol over marsken-artikel var vores topscorer af klikkede artikler i nyhedsbrevet i torsdags – næst efter skrabespillet (som altid er topscorer). 2.233 klikkede på den. Det er ret flot, skal du vide.”
{

Kent Segerlund, Direktør, Mediehuset Hellerup A/S

“Kunderne er yderst tilfredse med dine tekster, der er de mindst poppede og sukkersøde af alle vore skribenters. Det er vigtigt. Generelt er jeg ekstremt tilfreds med vores samarbejde.”
{

mONICA KROG-MEYER, JOURNALIST OG REDAKTØR, POV INTERNATIONAL

”Det er bare så dejligt, når sproget bruges. Det er så let at fyre ord af, men det er tydeligt, at du enten bare kan det, eller at du arbejder med at finde det helt præcise ord lige til at beskrive det der”.

{

Torben Skjødt Jensen, Producent, Point of No Return

“Det er nemt for mig at arbejde med Steen, når jeg har brug for engelske tekster. Det drejer sig ikke bare om at oversætte og tilrette tekster, men om at han har en forståelse for, hvad der f.eks. virker i en pitch på et filmmarked. Det bliver ikke bare korrekt, mundret engelsk, men også en bedre salgstekst. Ved flere lejligheder har Steen også med succes stået for det samlede PR-arbejde på mine produktioner.”
{

Eva Zierau, kulturkupeen.dk om pressemeddelelse for UIP

“Tak for det fine pressemateriale. Så godt”
{

Tinna Munk, Publicity Manager, United International Pictures

“Steen Blendstrup leverer altid gennemarbejdede og læseværdige pressemeddelelser. Han udarbejder pressematerialet ud fra de amerikanske production notes, vi får på alle vores film, og det gør han på en såvel omhyggelig som læseværdig måde, for Steen har et godt øje for, hvilke historier der er væsentlige og interessante at fortælle i materialet. Udover pressemeddelelser har Steen også leveret tekster til div. brochurer og indstik – korte som lange tekster. I og med Steen også selv har en fortid som pr-medarbejder, benytter vi os desuden af hans gode og brugbare idéer til, hvordan vi griber vores pr-kampagner an. Vi kunne ikke ønske os nogen bedre tekstforfatter og samarbejdspartner.”
{

Bronwen Loshak, Skuespiller og underviser i præsentationsteknik DevelopYou

“Jeg synes, at det er noget så fantastisk at sende råmateriale af sted, og så kommer det noget, der lyder så professionelt, tilbage. Ih, hvor jeg synes, at du tryller med det!!”